Kā pareizi izvēlēties metāla durvis par pieņemamu cenu?

Metāla durvis par ekonomiski izdevīgu cenu

Meklājat metāla durvis dzīvoklim vai mājai par izdevīgu cenu un lai tās būtu funkcionāli pareizas? Vēlaties iegādāties metāla durvis ar mūsdienīgu dizainu ar vai bez dekoratīva reljefa neveicot pārmaksu? Tad mūsu uzņēmumam SOSdienests ir ko piedāvāt, mūsu uzņēmums ir oficiāls Baltkrievijas rūpnīcas Supporta pārstāvis Baltijas valstīs. Supporta produkcija ir patiesi kvalitatīva un mūsdienīga un tai pat laikā par pieņemām cenām. Metāla durvis Supporta var aprīkot ar vienkāršāka tipa slēdzenēm kas tiek ražotas Krievijā no ražotāja Border vai Guardian, kā arī var tikt aprīkotas ar pavisam sarežģītām divsistēmu slēdzenēm no Itālijas ražotāja Securemme.

Supporta produkcija tiek iedalīta 8 dažādās kolekcijās, jaunākās kolekcijas tiek aprīkotas ar paaugstinātas drošības slēdzeņu sistēmām Securemme, tāpat metāla durvju konstrukcija tiek izgatavota no trim locījuma kontūrām, konstrukcijas locījumos tiek ievietotas skaņu slāpējošās Vācijā ražotas 3 gb. blīvgumijas SHELEGEL. Jaunākās kolekcijas metāla durvis maksā sākot ar 435 eur - 899 eur robežās. Lai neveiktu pārmaksu par metāla durvīm dzīvoklim mūsu uzņēmuma pārstāvji iesaka izvēlēties metāla durvis bez ārējā dekoratīvā MDF paneļa, ārpusē atstājot ar pulverkrāsu nokrāsotu metālu un no iekšupes laminētu dekoratīvu MDF ar reljefu. Šādu durvju cena ir sākot no 176 eur līdz 300 eur.
metāla durvis
Metāla durvis Supporta dzīvoklim vai mājai

Kas ietekmē metāla durvju cenu?

Metāla durvju cenu ietekmē vairāki faktori, sākot no tā ar kādām slēdzenēm durvis tiek aprīkotas ar lētākām vai dārgākām, līdz pat tērauda loksnes biezumam konstrukcijai, jo biezāks ir metāls, jo attiecīgi lielāka ir arī cena. 

Ja metāla durvis dzīvoklim vai mājai tiek aprīkotas ar mitrumizturīgu MDF laminētu vai ūdens izturīgu krāsotu finieri, tas arī būtiski paaugstinās kopējo durvju cenu. Jo mūsdienīgāki dizaina risinājumi ar lielu vizuālo akcentu, jo lielāka cena. Ekonomiskas budžetklases durvis parasti ir klasiska dizaina, neuzkrītošas ko viegli ir pieskaņot dzīvokļa interjeram vai mājas interjeram un fasādei no ārpuses.

Pats ietekmīgākais faktors cenu samazinājumam vai otrādi palielinājumam ir ar kādu slēgšanas mehānismu metāla durvis tiek aprīkotas, piemēram ja durvis tiek aprīkotas ar vienkāršām slēdzenēm, kas tiek ražotas Krievijā kopējā durvju cena var svārstīties no 170eur līdz 300 eur. Ja durvis tiek aprīkotas ar vidējas sarežģītības pakāpes Itālijā ražotām Securemme slēdzenēm, tad kopējā durvju cena var sastādīt jau sākot ar 275eur - 600eur. Savukārt ja metāla durvīs tiek iestrādātas pretuzlaužamas slēdzenes, tad šādu durvju cena var sākties no 650eur - 2000eur. 

Otrs ne mazāk ietekmīgs faktors ir ja metāla durvis tiek izgatavotas uz pasūtījuma. Pasūtāmās durvis vienmēr tiek izgatavotas individuālos izmēros un ar individuālu dizainu. Tas savukārt durvis var padarīt pat par ļoti dārgām, jo vairāk durvīs tiek ievietotas mūsdienīgas detaļas, jo vairāk durvju cena paaugstinās.

Padomi - kā izvēlēties metāla durvis par saprātīgu cenu

Izvēloties metāla durvis ir noteikti jāveic rūpīga tirgus analīze, ļoti bieži ir tā ka vienu un to pašu produkciju var divās dažādās vietās nopirkt par dažādām cenām, attiecīgi vienā kā likums ir dārgāk un otrā ir lētāk. Ja tiek izdarīta izvēle kur produkcija tiek piedāvāta lētāk, noteikti ir jāparliecinās par servisa kvalitāti un vai uzņēmums veic durvju piegādi un montāžu.

Ja metāla durvīm ir pievilcīgi zema cena, tad noteikti ir jāpārliecinās par kvalitatīvu durvju komplektāciju, lai durvis būtu aprīkotas ar kārtīgām divām mūsdienīgām un drošām slēdzenēm. Mūsu uzņēmuma pārstāvji kategoriski neiesaka izvēlēties metāla durvis pasūtīt būvniecības veikalos, jo zemākas kvalitātes durvis ir grūti atrast citur.

sosdienests.lv



Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Jaunos projektos biežāk izvēlas metāla durvis nekā koka

Siltinātas metāla ārdurvis mājai ir patiess siltuma sargs

Ražojot metāla durvis tiek izmantotas modernas tendences